Comissió de Festa Major del carrer Sant Pere Màrtir

Comissió de Festa Major del carrer Sant Pere Màrtir de la Vila de Gràcia dels Països Catalans

IV Concurs de Monòlegs Pepe Rubianes!


Tancada la inscripció en l’edició amb més concursants. Serà diumenge 19 en capvespre de Rubianes. Trobareu les bases al blog del concurs:  http://concuursmonolegs2012.blogspot.com.es/ i en l’ampliació del post.

BASES

IV CONCURS DE MONÒLEGS 

 

PEPE RUBIANES

 

 

1. Inscripció

En aquest Concurs de Monòlegs organitzat per la Comissió de Festes de Sant Pere Màrtir (Festa Major de Gràcia 2012) es podrà presentar qualsevol persona que ho desitgi i sigui major de 18 anys. El nombre màxim de participants quedarà restringit a 4.
Els interessats a participar en el concurs hauran de sol licitar la seva inscripció enviant un correu electrònic a: concursmonolegs2012@yahoo.es
Per inscriure’s correctament, hauran d’enviar una còpia del text del monòleg juntament amb la següent informació personal:

NOM I COGNOMS:
DNI:
NACIONALITAT:
DATA DE NAIXEMENT:
DOMICILI:
LOCALITAT:
CODI POSTAL:
PROVÍNCIA:
TELÈFON:
E-MAIL:
TÍTOL DEL MONÒLEG:
De manera opcional es podrà adjuntar un vídeo d’alguna actuació o una adreça d’internet en què es pugui veure aquest vídeo.

El termini d’inscripció expira el 10 d’agost de 2012, podent ser aquest termini ampliat per decisió de l’organització. Un cop realitzada la sol·licitud i acceptada per la direcció del certamen, aquesta es posarà en contacte amb el participant per formalitzar la seva participació en el mateix.
En enviar la sol·licitud d’inscripció el participant declara conèixer i acceptar les bases d’aquest concurs.

2 . Característiques del monòleg

El monòleg haurà de ser original, durar entre 10 i 15 minuts i estar escrit en castellà o català.
Els participants eximeixen de tota responsabilitat a l’organització de la possible utilització fraudulenta de textos de propietat d’altres autors. En el moment en què membres de l’organització detectin l’ús de textos presumptament ja editats, còpia o plagi, s’informarà al concursant de la seva expulsió immediata. L’organització no es fa responsable de possibles utilitzacions indegudes de la propietat intel·lectual, ni de reclamacions per aquesta causa.

 

El contingut del monòleg serà de temàtica lliure, i no optaran a cap premi aquells monòlegs que fomentin, propiciïn o legitimin la violència, la discriminació per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social, i el consum de substàncies que puguin generar dependència, que puguin vulnerar l’honor, la intimitat personal i familiar i la pròpia imatge de les persones, resultar ofensius o ferir la sensibilitat del públic.

3. Lloc i data d’actuació
El concurs tindrà lloc el 19 d’agost de 2012 a partir de les 22h30 al carrer Sant Pere Màrtir i en plenes Festes de Gràcia de Barcelona.

4. Guanyador i Premi

El guanyador serà escollit mitjançant votació per un jurat compost per membres de l’organització i membres de diferents àmbits culturals.

El guanyador del concurs percebrà un premi de 200 € en efectiu.

5 . Normativa addicional

Qualsevol circumstància imprevista que pogués donar-se en el transcurs del concurs i que no es trobi reflectida en aquestes bases es resoldrà a criteri de l’organització d’aquest concurs, i la seva decisió és inapel·lable en qualsevol circumstància. L’organització es reserva el dret a introduir alguna modificació o variar les dates previstes si ho considera necessari per al bon funcionament del concurs.
Així mateix, l’organització es reserva el dret d’anular el concurs en qualsevol de les fases del mateix obligant únicament a comunicar-ho a tots i cadascun dels participants.

La participació en el concurs, suposa l’acceptació d’aquestes bases, així com la cessió d’ús, amb fins promocionals, tant del nom i cognoms dels participants, com de tot el material audiovisual generat durant els mateixos.

 

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: